1. Haberler
  2. Futbol Haberleri
  3. Alex Pritchard’ın hedefi vazgeçilmez olmak: Kalıcı başarı için çok çalışıyor.

Alex Pritchard’ın hedefi vazgeçilmez olmak: Kalıcı başarı için çok çalışıyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor’un yeni transferi Alex Pritchard, takımda vazgeçilmez futbolculardan biri olmayı hedeflediğini belirtti.

31 yaşındaki oyuncu, Sivasspor’a transfer olduğundan beri her şeyin yolunda gittiğini, takım arkadaşlarının kendisini iyi karşıladığını ve güzel zaman geçirdiğini söyledi.

Pritchard, Sivasspor’u önceden takip ettiğini ifade ederek, “Süper Lig’den Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılan takımlar oluyor. Özellikle geçen sezon devre arasında buraya gelme durumum vardı ancak gerçekleşmedi. O zamandan beri Sivasspor’u daha yakından izliyorum. Sivasspor, Avrupa kupalarına katılmayı hak eden bir takım fakat bazı şanssızlıklar nedeniyle bu mümkün olmadı.” dedi.

Dil bariyerinin normal olduğunu ve zamanla aşılacağını belirten Pritchard, “Futbolun dili evrenseldir. Tüm takım arkadaşlarım bana nazik ve arkadaşça yaklaşıyor, bu da işimi kolaylaştırıyor.” diye konuştu.

Pritchard, kadroda vazgeçilmez bir isim olmak için çok çalışacağını vurgulayarak, “Burada bir süredir oynayan oyuncular var ve yeni transferler olarak kalite katmak için buradayız. Kendime özel bir hedef koymadım, önemli olan takıma en iyi şekilde katkı sağlamak. Forma şansı bulmak benim ve hocamızın görüşlerine bağlı. Futbolda geçmişin ve kariyerin önemli değil, her hafta en iyi performansını göstermek önemli. Performansını ortaya koyduğunda hak ettiğini alırsın ve ben de bu şekilde ilerleyeceğim.” dedi.

Taraftarlarla buluşmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.

Alex Pritchard’ın hedefi vazgeçilmez olmak: Kalıcı başarı için çok çalışıyor.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Spor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!