1. Haberler
  2. Futbol Haberleri
  3. Ferdi Kadıoğlu, Hollanda maçı öncesi TRT SPOR’a konuştu

Ferdi Kadıoğlu, Hollanda maçı öncesi TRT SPOR’a konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımımız, yarın saat 22.00’de EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak. Milli takımın başarılı futbolcularından Ferdi Kadıoğlu, bu önemli maç öncesi TRT SPOR’a özel açıklamalarda bulundu.

“Kazanmak istiyoruz”

Kadıoğlu, Hollanda karşılaşmasının kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirtti. “Kasım ayında çok özel bir maç yaşamıştık ve duygularımız tavan olmuştu. O maçta gol attığım için gururlandığım bir andı. Yarın da benim için özel olacak. Ben Hollanda’da doğdum ve büyüdüm. Hazır olduğumu düşünüyorum. Kazanmak istiyoruz, umarım her şey iyi olur.” dedi.

Ferdi Kadıoğlu, kariyerinde farklı pozisyonlarda oynadığını belirterek, “Geçmişte hem on numara hem sağ kanatta oynadım. Öğrendiğim her şeyi çantama aldım ve bugün itibariyle sol bek oynuyorum. Kendimi iyi hissettiğim bir pozisyon olduğunu söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Taraftar desteğine vurgu yapan Kadıoğlu, “Taraftarımıza seslenmek istiyorum; her zaman bize destek verin çünkü siz 12. adam olarak bize destek veriyorsunuz.” dedi. Ayrıca, Hollandalı olan annesine de özel bir mesaj göndererek, “Annem Hollandalı, yarın maçı kazanırsak ilk önce annemi arayacağım.” dedi.

Merih Demiral’a verilen ceza hakkında da konuşan Kadıoğlu, “Bence Merih’in yaptığı o işaret siyasi bir anlamı yansıtmıyordu. Bunu asla adil olarak görmüyoruz. Diğer oyuncular da bu şekilde düşünüyor.” şeklinde yorum yaptı.

“Bu formayı giydiğim için gururluyum”

Kadıoğlu, Hollanda’nın bireysel olarak çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirterek, “Cody ile birlikte oynadım. İyi oyunculara sahip olduklarını biliyoruz. Biz de sahaya tutkuyla çıkıyoruz. Çok güzel bir maç olacak. 5 yıl önce bambaşka bir oyuncuydum. Başka bir mevkide oynuyordum ve Hollanda forması giyiyordum. 2 yıl önce Türkiye’yi seçtim ve asla bu kararımdan pişman olmadım. Bu formayı giydiğim için gururluyum.” dedi.

Ferdi Kadıoğlu’nun bu açıklamaları, Hollanda ile oynanacak çeyrek final maçı öncesinde milli takımımıza olan inancını ve motivasyonunu ortaya koyuyor. Yarınki karşılaşmada milli takımımıza başarılar diliyoruz.

Ferdi Kadıoğlu, Hollanda maçı öncesi TRT SPOR’a konuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Spor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!