1. Haberler
  2. Futbol Haberleri
  3. Okan Buruk, Maçın 11’ini Belirliyor!

Okan Buruk, Maçın 11’ini Belirliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, gözünü Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Sarı kırmızılılar, play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys ile deplasmanda karşılaşacak.

Teknik direktör Okan Buruk, zorlu mücadelede görev vereceği 11’i belirlemeye çalışıyor. Galatasaray’ın kalesini Fernando Muslera koruyacak. Stoperde Davinson Sanchez’in yokluğunda Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı yer alacak.

Konya deplasmanında forma giydiği kısa sürede beğenilen yeni transfer Elias Jelert’in sağ bekte forma giymesi bekleniyor. Savunmanın solunda ise Derrick Köhn’ün durumuna maç saatinde karar verilecek. Alman oyuncunun oynayamaması halinde bu bölgede Leo Dubais şans bulacak.

Galatasaray’da orta sahanın merkezinde Lucas Torreira ve Gabriel Sara forma giyecek. Sol açıkta Kerem Aktürkoğlu’nun bir adım önde olduğu öğrenildi. Sağ tarafta ise Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech arasında tercih yapılacak. Young Boys karşısında forvet arkasında Dries Mertens, ileri uçtaysa Mauro Icardi görev yapacak.

Diğer yandan Young Boys – Galatasaray maçını yönetecek hakem belli oldu. Mücadelede, Alman hakem Daniel Siebert düdük çalacak.

Okan Buruk, Maçın 11’ini Belirliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Spor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!