1. Haberler
  2. Futbol Haberleri
  3. Şenol Güneş’ten Kötü Haber: Savic 4-6 Hafta Sakat

Şenol Güneş’ten Kötü Haber: Savic 4-6 Hafta Sakat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçında sakatlanan Savic’in durumuyla ilgili üzücü bir açıklama yaptı. Güneş, Savic’in sahalardan 4-6 hafta uzak kalacağını belirtti.

Kayserispor Maçında Sakatlık Şoku

Süper Lig’in 6. haftasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Trabzonspor’a, Kayserispor mücadelesinden kötü bir haber geldi. Güneş, Savic’in sakatlığı hakkında “Dönüşü için 4-6 hafta bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer Oyuncuların Durumu

Güneş, diğer oyuncuların sakatlık durumları hakkında da bilgi verdi. Orsic’in durumu için, “Orsic bu hafta yok, haftaya bakacağız” derken, Visca’nın hafif bir gerginlik yaşadığını ve kırmızı kart gördüğünü ifade etti. Visca’nın yarından itibaren antrenmanlara katılacağını da sözlerine ekledi.

Takımın Genel Durumu Üzerine Değerlendirme

Tecrübeli teknik adam, takımın mevcut durumunu değerlendirirken, “Bugünden itibaren bir haftada 3 maç yapmış olacağız. Önceki dönemlerde Milli Takım nedeniyle eksik kalan oyuncularımız vardı. Yenilenme, toparlanma ve oyun anlayışımızı geliştirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Ancak henüz istediğimiz seviyeye gelemedik” şeklinde konuştu. Güneş, saha avantajını iyi kullanamadıklarını belirterek, “İki maçta 4 puan kaybettik. Oyun ve skor anlamında tatmin edici bir süreç geçirmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, bu zorlu süreçte hem mental hem de taktiksel olarak kendini geliştirmeyi hedefliyor.

Şenol Güneş’ten Kötü Haber: Savic 4-6 Hafta Sakat
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Spor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!