1. Haberler
  2. Kayserispor (KYS)
  3. Kayserispor, Burak Yılmaz ile Yollarını Ayırdı: Teşekkür Mesajı

Kayserispor, Burak Yılmaz ile Yollarını Ayırdı: Teşekkür Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor Kulübü, teknik direktör Burak Yılmaz ile yollarını ayırma kararı aldı. Kulüp başkanı Ali Çamlı, Yılmaz’a teşekkür eden bir mesaj yayımladı.

Çamlı, Burak Yılmaz’ın kulüpte görev yaptığı süre boyunca yaşanan zorluklara rağmen, sahip olduğu kaynakları en etkin şekilde kullandığını vurguladı. Yılmaz’ın, Kayserispor’un onurlu mücadelesinin en önemli unsuru olduğunu ifade eden Çamlı, genç teknik adamın tüm enerjisini, emeğini ve deneyimini kulübe adadığını belirtti.

Burak Yılmaz’ın hiçbir zaman mazeret üretmediğini dile getiren Çamlı, “Daha fazla çaba göstererek ve mücadeleden vazgeçmeyerek, mevcut imkanların en verimli şekilde kullanılması gerektiğini gösterdi. Onu ve ekibini, Kayserispor’un içinde bulunduğu zorlu süreçteki katkılarıyla her zaman saygıyla anacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Çamlı, Burak Yılmaz’a gelecek yaşamında başarılar dileyerek şunları ekledi: “Burak Yılmaz, yalnızca takımımızın teknik direktörü değil, aynı zamanda hırsı ve azmiyle tüm takıma örnek olmuştur. Hocamız, 7 gün 24 saat boyunca futbolcularımızla birlikte olarak onlara ağabeylik yaptı, dostu ve arkadaşı oldu. Genç futbolcularımızın gelişimine önemli katkılarda bulundu. Yılmaz, tecrübeli ve genç futbolcuları bir araya getirerek, rakiplerimiz tarafından saygı duyulan bir takım oluşturdu. Onun vedası, Türk sporuna dair önemli dersler barındırıyor. Yılmaz, futbol takımımızın mücadele sürecinde sağlanması gereken değişiklikleri gerçekleştirmek adına kendisini Kayserispor’a adadı. Futbolcularımız ve Kayseri halkı, bu fedakarlığı en iyi şekilde değerlendirmeli ve gerekli dersleri çıkarmalıdır.”

Kayserispor, Burak Yılmaz ile Yollarını Ayırdı: Teşekkür Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Spor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!